Muscat

Verë e bardhë e thatë me ngjyrë limoni të ndërthurur me nuanca të
gjelbërta. Ndihen aroma lulesh vjollcë, trëndafili dhe mandarine.
Prodhuar nga gërshetimi i teknikave tradicionale me ato moderne.
Sugjerohet të shërbehet në temperaturën 10-12 ºC.

______________________________________________

Category:

There are no reviews yet.

Be the first to review “Muscat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *