*** MONUNIUS I , mbreti i famshëm ilir i Pelium(Pelion).
Të inspiruar prej historisë së tij, ne po guxojmë sot.Pjesa tjetër i mbetet historisë…ju thjesht shijoni verën PELIUM.
Me siguri vera ka frymëzuar edhe në atë periudhë njerëz…ndoshta edhe vetë mbretin …
E tillë është VERA …inspiruese, dehëse, magjike…

E rrethuar nga vreshtat ,historia e pasur dhe njohuritë bashkohore ,nisi rrugëtimin e vet kantina PELIUM.
Filozofia dhe inspirimi ynë i përditshëm për të sjellë verën PELIUM në gotën tuaj…
Ne nuk jemi Profesionistë... Ne jemi Perfeksionistë...