Merlot

Verë e kuqe e thatë me ngjyrë rubin të thellë.
Shfaq aroma të rafinuara të manaferrave, qershive të zeza,
kumbullave dhe kakaos me notat e vaniljes.
Vjetëruar duke kombinuar teknikat tradicionale
me ato moderne të mikro-oksigjenimit të verës.
Sugjerohet të shërbehet në një temperaturë prej 16-18 ° C.

Alk/Vol 14 0,75 L ℮

____________________________________________________

Category:

There are no reviews yet.

Be the first to review “Merlot”

Your email address will not be published. Required fields are marked *